vrij door aanbiddingsdansen

Hoi,
Ik ben Petra en ik hou van Dansen en van God !
Mijn leus is : Vrijheid in Aanbidding, Vrij door Aanbidding !
Mijn kernwaarden zijn : Puur, Passie, Speels, Vrijheid en Thuiskomen.

Ik leef
Ik leef, als ik dans.
Ik vind het heerlijk om samen met anderen te dansen in Gods aanwezigheid. En ik geniet als ik mensen mag begeleiden in herstel en genezing door God. Ik vind het een feest om die ander te kunnen stimuleren en op te laten staan in hun authentieke kracht.
Dat doe ik nu door groepslessen Creatieve Dans met God
en 1 op 1 Danscoaching.

Ik communiceer met God d.m.v. Dans.
Ik heb ontdekt dat God contact maakt met mij, door dans heen. Dans/beweging is een taal. Wanneer dat bij mij zo werkt, dan communiceert God ook zo bij anderen. Ik wil je graag laten ervaren hoe dat werkt.
God wil verbinding met jou; intimiteit.
Dat gebeurt o.a. door dans en expressie. 

Ik ben
Ik ben getrouwd, 55 jaar en woon in Gouderak.
Ik ben choreograaf/danstherapeut, danser en aanbidder.
En bovenal ben ik Kind van God.

Wat wordt er over mij gezegd?
…ik voel me veilig bij haar….
…je geeft me ruimte en vrijheid…
…ze is : enthousiast, sprankelend, liefdevol, warm, speels, kwetsbaar, puur, krachtig, kleurrijk en creatief…
…jij brengt me al dansend bij het Vaderhart van God !...

Contact
Wil jij ook Dansen met God of heb je hier een vraag over ?
Neem dan contact met me op via mail, tel of app.
Petra Berkouwer
peberkouwer@gmail.com
06-16815774