tarieven

De coachinggesprekken bij Vrij om te leven worden niet vergoed via de zorgverzekering. Wat Vrij om te leven je biedt is de mogelijkheid om je eigen ‘pakket’ te kunnen samenstellen. Een pakket dat past bij jouw hulpvraag en jouw budget. 

Individuele sessies  

- Kennismakingsgesprek (45 min.) - € 25,00
- Uurtarief - € 60,00
- Anderhalf uur - € 80,00
- Skypemoment, half uur - € 35,00 
- Skypemoment heel uur - € 60.00  
- Belmoment, 45 minuten - € 35,00
- Belmoment na 17.00 uur krijgt een toeslag van € 15,00 

bijzondere sesies 'Hutje op de hei'

Vrij om te leven wil ook graag gesprekken aanbieden ‘op maat’. Dat betekent dat er gesprekken kunnen plaatsvinden die buiten de kantooruren vallen. ’s Avonds dus, of al vroeg in de morgen. Een bijzonder aanbod is de ‘Vroege ochtendsessie’ (alleen vrouwen). Wat denk je er van om ’s morgens om voor 08.00 uur in de polder te gaan wandelen - in alle rust en stilte – en je zo voor te bereiden op de dag en de zorgen van de nacht los te laten.

Of juist ’s avonds om 21.00 uur, om de dag door te spreken, je dag af te sluiten en je voor te bereiden op de nacht. (alleen vrouwen)

Helaas moeten de helft van de kosten in rekening worden gebracht, wanneer u zichzelf binnen 24 uur voor een individuele sessie of bijzondere sessie afmeldt.

Daarnaast biedt Vrij om te leven ook gelegenheid om een volledige dag aan de slag te gaan. (Eventueel uit te breiden naar 2 dagen). Voor meer informatie, neem contact op met Vrij om te leven.