tarieven

Individuele sessies  

- Kennismakingsgesprek (45 min.) - € 25,00
- Uurtarief - € 60,00
- Anderhalf uur - € 80,00
- Skypemoment, half uur - € 35,00 
- Skypemoment heel uur - € 60.00  
- Belmoment, 45 minuten - € 35,00
- Belmoment na 17.00 uur krijgt een toeslag van € 15,00 

bijzondere sesies 'Hutje op de hei'

Geroepen om te Leven wil ook graag gesprekken aanbieden ‘op maat’. Dat betekent dat er gesprekken kunnen plaatsvinden die buiten de kantooruren vallen. ’s Avonds dus, of al vroeg in de morgen. Een bijzonder aanbod is de ‘Vroege ochtendsessie’ (alleen vrouwen). Wat denk je er van om ’s morgens om voor 08.00 uur in de polder te gaan wandelen - in alle rust en stilte – en je zo voor te bereiden op de dag en de zorgen van de nacht los te laten.

Of juist ’s avonds om 21.00 uur, om de dag door te spreken, je dag af te sluiten en je voor te bereiden op de nacht. (alleen vrouwen)

Helaas moeten de helft van de kosten in rekening worden gebracht, wanneer u zichzelf binnen 24 uur voor een individuele sessie of bijzondere sessie afmeldt.

Daarnaast biedt Geroepen om te Leven ook gelegenheid om een volledige dag aan de slag te gaan. (Eventueel uit te breiden naar 2 dagen). Voor meer informatie, neem contact op met Geroepen om te Leven. 
             
Geroepen om te Leven is aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. Hierdoor is vanuit de aanvullende verzekering bij een aantal zorgverzekeraars een gedeeltelijke vergoeding mogelijk. Meer informatie hierover is te vinden via de volgende link.