Verbinden door massage 
en geurige oliën

francine kavutse abedi

Mijn naam is Francine. Ik ben de trotse moeder van 4 prachtige dochters van 13, 11, 9 en 7 jaar. Naast mijn eigen onderneming als masseur, ontspanning ’s coach, houdingscoach werk ik ook als oproepkracht in de wijkverpleging. 

Vanaf mijn 18 de ben ik werkzaam in de zorg. Zoals sommige mensen gek zijn op dieren en de natuur en … , zo ben ik gek op mensen. Ik vind dat ieder mens een uniek schepsel is en dat er in ieder mens iest bijzonders zit. Mensen helpen en bevestigen in hun identiteit vind ik altijd een leuke uitdaging. Door mensen in hun waarde te laten en hun te bevestigen in hun eigen identiteit zorg ervoor dat ze gaan groeien en bloeien, ze voelen zich op hun gemak en ontdekken wie ze werkelijk zijn. Ik geloof dat mensen compleet zijn gemaakt door onze God en dat wij niks toe te voegen hebben. Wel kunnen wij elkaar spiegels voorhouden om aan elkaar te laten zien en te bevestigen wie wij werkelijk zijn en hoe mooi en goed wij gemaakt zijn. 

Ik geniet ervan om mensen in watten te leggen en ze ontspanning te bieden. Het leven hier op aarde is al spannend genoeg en vol strubbelingen, dat is een goede reden om altijd de ontspannende momenten te pakken wanneer je hier de kans voor krijgt. Door middel van massages, soms een bemoedigend woord, en de aromatisch sfeer van essentiële oliën probeer ik mensen te helpen om bewust te zijn van hun lichaam en te laten ontspannen.

Ik @barakamassage vind het erg leuk om te gaan samenwerken met Geroepen om te leven. De visie en missie van Baraka Massage sluit mooi aan bij die van Geroepen om te leven. Niet alleen omdat wij hetzelfde geloofsovertuiging hebben, maar wij vinden het erg belangrijk dat mensen heling kunnen ontvangen van hun lichaam en hun denken.

Ik vind dat het lichaam van de mens belangrijk is. Je ziel en je geest kunnen je niet in de steek laten, maar je lichaam wel. Dus goed voor je lichaam zorgen zorgt ervoor dat je gezond en in balans blijft, zowel geestelijk, psychisch als lichamelijk. Wij hopen met hulp van onze hemelse Vader en door Zijn liefde, wijsheid en andere middelen die Hij schenkt jullie te dienen.

Groeten en misschien tot snel in mijn praktijk.
Francine Kavutse Abedi 

E-mail info@barakamassage.nl
www.barakamassage.nl
Telefoon 06-44555317 

tamara knook

Mijn naam is Tamara Knook. Ik ben pedagoog en werk als teamleider bij een stichting voor jonge vrouwen met een licht verstandelijke beperking. Een aantal eigenschappen die mij kenmerken zijn; betrouwbaar, empathisch, mensenmens en gevoelig.

In samenwerking met Geroepen om te leven geef ik massages. Dit doe ik van harte, omdat het ook mijn verlangen is om vrouwen mee te geven dat ze mogen leven in vrijheid. Dat God een leven in volheid aan ons wil geven. En door middel van de massages hoop ik een stukje bij te dragen naar de weg van vrijheid en herstel. 

Het geven van massages is op een bijzondere manier op m’n pad gekomen. Het is een zegen voor mij dat ik massages mag geven. Ik heb zelf ervaren hoe helend het kan zijn om gemasseerd te worden en zo meer in verbinding te staan met gevoelens en lichaam. Vanuit deze ervaring wil ik dit graag doorgeven aan andere vrouwen. Ik wil een stuk rust, ontspannenheid, bemoediging en liefde doorgeven in de massages die ik geef.

Als je interesse hebt in een massage mag je een mail sturen naar tamara.knook@gmail.com Ik kan me ook voorstellen dat je eerst een (telefonische) kennismaking wil, want je laten masseren is wel iets kwetsbaars. Stuur me een mailtje en dan kijken we samen naar een passende manier om kennis te maken.