hoe dan, wat dan?

Helden voor Jezus is een groep of een beweging van mensen die op hun eigen plek willen uitstappen en op de bres willen staan voor Gods hart. Er zijn regelmatig (digitale) bijeenkomsten om met elkaar te delen, te luisteren, te bemoedigen en voor elkaar te bidden.

We streven ernaar om een netwerk te zijn van en voor vrouwen door Nederland die elkaar vasthouden en aansporen te leven in die roekeloze gehoorzaamheid zoals McManus beschrijft. Om daar waar God hen gesteld heeft op te komen voor Zijn hart op de manier die bij hen past, met de gaven en talenten die God in hen heeft gelegd.* Om elkaar aan te moedigen tegen de stroom in te zwemmen als God dat vraagt en om op te staan als Hij daartoe aanspoort. We hebben het nodig om daarin bemoedigt en ondersteunt te worden want samen zijn we sterker en kunnen we verder komen.

* Misschien ben je je niet bewust van je gaven en talenten – van de schatkist die God in je heeft gelegd- maar mag je leren ze te ontdekken en ze te ontwikkelen.

Als er behoefte aan is kun je worden gekoppeld aan een andere held om regelmatig te sparren, voor advies, of voor gebed. Daarnaast zijn er appgroepen en staan er op termijn live bemoedigingsbijeenkomsten gepland (TOV-even en TOV-moment). Op de website vind je bemoedigende stukjes van helden ‘Uit het leven gegrepen’ die schrijven over hun dagelijkse handel en wandel en zoektocht om Gods hart zichtbaar te maken. Over hun vreugde, moeite en teleurstelling. (klik hier) Ze stellen zich hier voor en vertellen over hun motivatie om zich aan te sluiten bij de Helden voor Jezus.

Wil je meer weten of je aansluiten? Vul hier het contactformulier in.

En wil je (nog) zonder woorden of daden uitdrukking geven aan je verlangen? Bestel het ‘Heldenvest’ en draag het vest thuis, op de camping of wanneer je maar wilt, en je zult zeker weten uitgedaagd worden om meer te vertellen... je roekeloosheid begint met een vest.

De vesten zijn in drie kleuren verkrijgbaar: rood, wit en blauw en in verschillende maten. 

Bestellen