Je hart laten spreken (losse ticket)

VOEG AAN AGENDA TOE

Datum en tijd:

10 februari 2022 19:30 - 31 december 2025 - 21:30

Locatie workshop

Gebouw Vrij om te leven (1e etage | geen lift aanwezig), Middelblok 98a, Gouderak, 2831 BP

Deel dit event

Beschrijving

Vrij om te leven biedt samen met Helend schilderen de mogelijkheid om door middel van creativiteit je hoofd even ‘uit te zetten’ en te leren ruimte te geven aan je hart.

Waarom?

Vrij om te leven vindt het belangrijk dat je je kunt verbinden met je hart omdat je hart de bron is van je leven (Spreuken 4:23). Het is belangrijk dat je de woorden van je hart leert kennen. Ons lichaam helpt ons om ons hart te verstaan. Door te schilderen en andere creatieve vormen zet je je lichaam in om je hart zichtbaar te maken.

Ank (Helend schilderen) gaat je uitleggen hoe je je ademhaling (je levensadem) kunt gebruiken om vanuit je hart de dingen te benaderen. Je gaat onder haar leiding leren hoe je de woorden en gevoelens van je hart in beeld kunt brengen.

Elisabeth (Vrij om te leven) wil je helpen om uit je hoofd te komen, ruimte te maken voor je hart en te gaan ervaren hoe creativiteit (van kleuren tot boetseren) het weer kan laten stromen in je.

Iedere donderdagavond kun je terecht bij Vrij om te leven. Ank en Elisabeth geven afwisselend de workshops. We werken met een ‘strippenkaart’ zodat je vrij bent om te kiezen wanneer en welke workshop wilt volgen. Waarbij ‘Helend schilderen’ in de oneven weken gegeven wordt en ‘Uit je hoofd en ruimte voor je hart’ in de even weken gegeven wordt.

Wel even van te voren opgeven via workshop@vrijomteleven.nl wanneer je een workshop wilt volgen.

Aanmelden

  • Selecteer datum

Soort ticket

Aantal Totaal